Livsstilshold

Livsstilshold

For dig, som vil ha et sundere og gladere liv


Livsstilshold Ringsted er et forløb på tre eller fire måneder (tre mdr. forår og fire mdr. efterår), hvor vi har fokus på den sunde livsstil,  bla. i forhold til kost og motion. Livsstilsændringer tager tid, og derfor får du hele vejen information, motivation, støtte og opbakning til at implementere de nye sunde vaner i dit liv. Og hører du til dem, der indimellem har brug for et kærligt spark i r****, for for alvor at rykke dig, så har du fundet det helt rigtige sted ;)


Holdet er for både mænd og kvinder, unge og modne. Holdet er både for dig, som vil tabe 30 kilo og for dig, som vil ud af sukkerafhængigheden. Eller måske vil du bare strammes op, leve sundere og i bedre form?


Motion er en vigtig del af en sund livsstil. Vi træner derfor sammen tre gange om ugen. Træningerne er på lukkede hold, og de er varierede, så der er noget for enhver smag. Der vil således være både konditionstræning og styrketræning hver uge - kroppen har nemlig brug for begge dele for at fungere optimalt.  Og så gør det heller ikke noget, hvis det at træne sammen på hold samtidig er både hyggeligt og sjovt, vel?


Farvel til overflødige kilo

Ingen forandring uden ændringer. Hvis du følger anbefalingerne i vores kostguide, vil du helt sikkert komme til at smide en del kilo. Vægttabet er dog ikke altid det, som er i fokus fordeltagerne på holdet - det er en uundgåelige bonus ved din nye sunde  livsstil. Vi arbejder med at ændre mønstre og vaner. Tager de gamle uhensigtsmæssige vaner og erstatter dem med ny viden og nye, gode, sunde vaner, der gør dig både sundere og gladere.


For at du kan følge din udvikling, både i forhold til træning og vægttab, bliver du hver uge vejet på en specialvægt, der bla. måler din fedtprocent og din muskelmasse.


Væk med de dårlige vaner og undskyldninger

Under dine coaching-sessions med Pernille tager vi desuden fat på hvilke personlige forhindringer, der står mellem dig og dit mål. Vi tager fat om dine indre overbevisninger, dårlige vaner og de (ofte) dårlige undskyldninger og finder specifikke og holdbare alternativer, der bringer dig derhen, hvor du gerne vil være i dit liv. Du vil bl.a. lære at spørge dig selv i hverdagen: 


"Fører det her valg mig tættere på eller længere væk fra det,

jeg siger, jeg vil?"


Livsstilshold Ringsted har også fokus på livskvalitet. På hvad der skal til, for at vi har det godt og kan leve det liv, vi har lyst til. Et liv, hvor kroppen er stærk og sund, og hvor du har masser af energi, glæde og overskud til de ting, du gerne vil gøre. Hvornår har du sidst gjort noget rigtigt godt - for dig selv?


KOM OG VÆR MED.Alt dette får du

  • 12 uger med fokus på din nye livsstil
  • 3 timers kost- og livsstilsworkshop
  • Kost- og livsstilsmanual
  • 3 x varieret holdtræning pr. uge (både puls og styrke)
  • 3 x personlig coaching med udgangspunkt i DIT mål
  • Ugenlig vejning med måling af fedtprocent, muskelmasse og "kropsalder"
  • Løbende støtte, opbakning og motivation til at nå dit mål
  • Kostvejledning, opskrifter, gode råd og fif
  • Hygge og samvær med ligestillede
  • Facebook-gruppe kun for jer på holdet, hvor vi kan dele opskrifter, glæde, bekymringer og hvad vi måtte have-på-hjerte med hinanden


Livsstilshold Ringsted